Ventilatie

THIJSSEN & ZOON BVBA

VENTILATIE

In de huidige nieuwbouwwoningen wordt er meer en meer geopteerd voor een ventilatiesysteem. Voor het plaatsen van deze ventilatiesystemen, hebben wij ook reeds meerdere jaren ervaring. Wij kiezen ervoor om uitsluitend te werken met de ventilatiesystemen van Renson. Uiteraard is er een ruim gamma van producten waaruit gekozen kan worden. Het is dan ook perfect mogelijk om verschillende varianten aan te bieden aan de klant om zo tot de juiste keuze te komen. Enkele van de belangrijkste systemen van Renson kunt u hieronder terugvinden.

 

Systeem C+: Een continue basisventilatie zorgt voor een goede luchtkwaliteit in de leefruimtes. Door het principe van toevoer, doorvoer en afvoer wordt de verontreinigde binnenlucht uit uw woning verdreven en vervangen door verse buitenlucht. (meer info vindt u hier)

 

Systeem E+: Dankzij dit systeem voldoe je aan de verplichting van gebruik van hernieuwbare energie voor bouwvergunningen vanaf 1 januari 2014. De warmte energie wordt gewonnen uit de gecontroleerde menging van warme ventilatie afvoerlucht en de buitenlucht. De gewonnen warmte kan zowel voor sanitair warm water als voor ruimteverwarming aangewend worden, het hele jaar door. (meer info vindt u hier)

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved